TUINONTWERP

Wanneer u kiest voor een lifestyle-tuin zal er eerst een oriënterend gesprek plaats vinden. Hierin zullen uw wensen en verwachtingen uitgebreid besproken worden. Door middel van een portfolio met verschillende tuinen wordt een beeld gevormd waar uw interesses liggen. Vervolgens wordt in overleg met u bepaald welke stijl het best bij u past. Als laatste wordt er gekeken naar de stijl van de woning en omgeving. Dit zal meegenomen in het ontwerp zodat de tuin optimaal aansluit op uw woning en levensstijl. Het ontwerp proces kan nu gaan beginnen.

In een tweede ontmoeting worden een tweetal schetsontwerpen aan u voorgelegd. Er zal uitgebreid aan u worden uitgelegd waarom er voor bepaalde materialen en bouwkundige elementen is gekozen. Na instemming met of na het aanpassen van het ontwerp wordt een derde afspraak gemaakt.

Tijdens het derde gesprek wordt het definitieve ontwerp, het beplantingsplan en het verlichtingsplan aan u gepresenteerd. Verder zal in dit gesprek ook de gespecificeerde offerte aan u worden getoond en worden uitgelegd. Na overeenstemming kan er aansluitend eventueel gelijk een afspraak gemaakt worden omtrent het starten van het project.

Villatuin Vleuten

Dakterras Utrecht

Villatuin Hoef en Haag

Tuin rondom het huis Wilnis

Vijvertuin Vleuten

Villatuin Nieuwegein