Owner Michiel den Hamer

Michiel den Hamer

Wie zijn wij

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een vernieuwende kijk op groen. Door onze jaren lange ervaringen en creativiteit zijn we in staat al uw wensen op hoog niveau te realiseren.

In sommige gevallen werken wij met tuinarchitecten en onderaannemers om specifieke wensen uit te kunnen voeren. In dit geval blijft lifestyle-tuinen altijd verantwoordelijk voor het uiteindelijke resultaat. U heeft dus altijd een aanspreekpunt zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Persoonlijke aandacht en kwaliteit is wat ons onderscheid van andere bedrijven. Persoonlijke aandacht in het voortraject en tijdens de realisatie van het project is voor ons vanzelfsprekend, maar ook na afloop van het project blijven we graag in contact met u en met de ontwikkelingen van uw tuin.

Aan de kwaliteit van uw tuin hechten we veel waarde. We werken daarom met duurzame materialen, veel kennis van zaken en veel enthousiasme. Dit is de basis om er alles aan te doen de kwaliteitsbeleving zo hoog mogelijk te houden.


Onze visie

Een Lifestyle-tuin herkend u door zijn altijd heldere maar verrassende lijnenspel. De tuinen stralen een gevoel van ruimte, rust en groen uit. In onze tuin ontwerpen zijn we altijd op zoek naar de juiste verhouding tussen groen en de leefruimte die u nodig heeft. Zo word er een ruimte gecreëerd waar u even heerlijk kunt ontspannen.

Door het gebruik van verrassende elementen zoals een pergola, een veranda, een stukje metselwerk of een eigentijdse vijver wordt er spanning en diepte aan uw tuin gegeven.

De keuze van de verharding wordt afgestemd op uw leefruimte en stijl en zal als kenmerk altijd een rustige uitstraling hebben. Het is de beplanting die uw tuin tot leven gaat brengen. Door gebruik te maken van de juiste verhouding tussen bomen, sierheesters, grassen en rijk bloeiende vaste planten zal er in elk seizoen wat speciaals te beleven zijn in uw tuin.

Ook een passend lichtplan hoort bij elke lifestyle-tuin. De soort sfeerverlichting word afgestemd op de stijl van uw tuin en uw leefruimte. De verlichting zal subtiel op de achtergrond aanwezig zijn op het moment dat de avond valt.

Kortom, voeg al deze elementen samen en uw tuin zal het hele jaar door spannend en verrassend zijn.


Contact us

   06-39455689

  info@lifestyle-tuinen.nl